• Bedrijfsartsen

  Wij werken met geregistreerde bedrijfsartsen, die uiterst zorgvuldig zijn geselecteerd. Onze bedrijfsartsen werken volgens onze kwaliteitseisen en zijn in vaste dienst.

  Meer info
 • Arbeidsdeskundigen

  Wij hebben een unieke visie ontwikkeld, waarbij wij de vroegtijdige inzet van een vaste arbeidsdeskundige van toegevoegde waarde achten.

  Meer info
 • Bedrijfsartsen in company

  Active Health Bedrijfsartsen Plus biedt de mogelijk van het ‘leveren’ van een bedrijfsarts In-company. Afhankelijk van uw wensen en grootte van uw bedrijf betekent dit dat u de beschikking heeft over een vaste bedrijfsarts voor één of meer dagdelen per week op uw locatie.

  Meer info
 • Verzekeringsartsen

  Het borgen van de WvP en optimale UWV Assurance blijft, zeker met de veranderende wet- en regelgeving, een belangrijk punt om loonsancties te voorkomen. Naast de inzet van de bedrijfsarts op basis van de STECR richtlijnen, kunnen wij bij dreigend langdurig verzuim onze verzekeringsarts inzetten.

  Meer info
 • Bezwaar en beroep

  Beslissingen van het UWV kunnen bedrijven financieel fors benadelen. Voorbeelden zijn een loonsanctie van een jaar voor een langdurig arbeidsongeschikte medewerker of een WIA beoordeling waardoor uw premie aanzienlijk wordt verhoogd.

  Meer info

Partner van MVO Nederland

Steeds meer organisaties kiezen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), omdat duurzaam ondernemen allang geen modegril meer is.
Ondernemen is zorg dragen voor de omgeving en mensen om ons heen, dus een juiste balans vinden tussen people, planet en profit.

Active Health Bedrijfsartsen Plus is actief op het gebied van MVO. Ons doel is een positieve meerwaarde te leveren aan onze leefomgeving, door niet alleen te investeren in de aanleg van duurzame verlichting in ons gehele pand en veel belang te hechten aan onze medewerkers door te investeren in een goede werkomgeving, waarin onze medewerkers de juiste aandacht en waardering krijgen die ze verdienen en waardoor zij in staat zijn om onze missie inhoud te geven om zodoende onze klant nog beter van dienst te kunnen zijn, maar ook door een deel van onze verdiencapaciteit te schenken aan goede doelen en diverse maatschappelijk organisaties. Zoals wij ook microfinancieringen verstrekken binnen de sectoren onderwijs en gezondheid.

Zo ondersteunen wij:
Stichting Bikkel Anne, Artsen zonder Grenzen, Medische Faculteits Vereniging Panacea, Med. Fac. L.S., Med. Fac. V.N., Med. Fac.V.R., Med. Fac.V.U. Med. Fac. A.S., Med. Fac. U. Sams.

mvo-nederland