• Bedrijfsartsen

  Wij werken met geregistreerde bedrijfsartsen, die uiterst zorgvuldig zijn geselecteerd. Onze bedrijfsartsen werken volgens onze kwaliteitseisen en zijn in vaste dienst.

  Meer info
 • Arbeidsdeskundigen

  Wij hebben een unieke visie ontwikkeld, waarbij wij de vroegtijdige inzet van een vaste arbeidsdeskundige van toegevoegde waarde achten.

  Meer info
 • Bedrijfsartsen in company

  Active Health Bedrijfsartsen Plus biedt de mogelijk van het ‘leveren’ van een bedrijfsarts In-company. Afhankelijk van uw wensen en grootte van uw bedrijf betekent dit dat u de beschikking heeft over een vaste bedrijfsarts voor één of meer dagdelen per week op uw locatie.

  Meer info
 • Verzekeringsartsen

  Het borgen van de WvP en optimale UWV Assurance blijft, zeker met de veranderende wet- en regelgeving, een belangrijk punt om loonsancties te voorkomen. Naast de inzet van de bedrijfsarts op basis van de STECR richtlijnen, kunnen wij bij dreigend langdurig verzuim onze verzekeringsarts inzetten.

  Meer info
 • Bezwaar en beroep

  Beslissingen van het UWV kunnen bedrijven financieel fors benadelen. Voorbeelden zijn een loonsanctie van een jaar voor een langdurig arbeidsongeschikte medewerker of een WIA beoordeling waardoor uw premie aanzienlijk wordt verhoogd.

  Meer info

Over ons

Active Health Bedrijfsartsen Plus levert hoogwaardige bedrijfsgeneeskundige zorg, niet alleen door uitstekende deskundigheid maar ook door snelle doorlooptijden en een efficiënte gegevenslogistiek en is als organisatie in staat flexibele inzet van uitstekend gekwalificeerde bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en verzekeringsartsen te organiseren, afgestemd op de behoefte van de klant.

Active Health Bedrijfsartsen Plus heeft haar hoofdkantoor in Rotterdam. Wij werken landelijk vanuit 55 locaties en hebben ruim 1600 werkgevers en 300.000 werknemers onder contract. Onze organisatie telt 140 professionals (arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen en verzekeringsartsen).

Active Health Bedrijfsartsen Plus is onderdeel van de Active Health Group. De Active Health Group is actief in de zorg. Het verkrijgen en behouden van gezondheid voor medewerkers binnen organisaties is ons streven. Wij zijn op zoek naar ideeën, participaties en concepten binnen de zorg, om al dan niet in deel te nemen en / of uit te voeren. Ook verzorgt de Active Health Group opleidingen voor medici.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Neemt u dan contact op met een van onze Salesmanagers op 088-2866055
of stuur een e-mail:
interventieloket@activehealth.nl