• Bedrijfsartsen

  Wij werken met geregistreerde bedrijfsartsen, die uiterst zorgvuldig zijn geselecteerd. Onze bedrijfsartsen werken volgens onze kwaliteitseisen en zijn in vaste dienst.

  Meer info
 • Arbeidsdeskundigen

  Wij hebben een unieke visie ontwikkeld, waarbij wij de vroegtijdige inzet van een vaste arbeidsdeskundige van toegevoegde waarde achten.

  Meer info
 • Bedrijfsartsen in company

  Active Health Bedrijfsartsen Plus biedt de mogelijk van het ‘leveren’ van een bedrijfsarts In-company. Afhankelijk van uw wensen en grootte van uw bedrijf betekent dit dat u de beschikking heeft over een vaste bedrijfsarts voor één of meer dagdelen per week op uw locatie.

  Meer info
 • Verzekeringsartsen

  Het borgen van de WvP en optimale UWV Assurance blijft, zeker met de veranderende wet- en regelgeving, een belangrijk punt om loonsancties te voorkomen. Naast de inzet van de bedrijfsarts op basis van de STECR richtlijnen, kunnen wij bij dreigend langdurig verzuim onze verzekeringsarts inzetten.

  Meer info
 • Bezwaar en beroep

  Beslissingen van het UWV kunnen bedrijven financieel fors benadelen. Voorbeelden zijn een loonsanctie van een jaar voor een langdurig arbeidsongeschikte medewerker of een WIA beoordeling waardoor uw premie aanzienlijk wordt verhoogd.

  Meer info

Online planningsagenda

online-planningsagenda-bedrijfsartsen Om de rapportages snel beschikbaar te hebben, communiceren we via onze beveiligde website en hanteren we voor onze partners en vaste klanten een tool met agendafunctionaliteit voor de inzet van de bedrijfsarts, arbeidsdeskundige en verzekeringsarts.

Dankzij deze innovatieve centrale planningsagenda kunnen wij met alle ziekteverzuim registratiesystemen een koppeling maken, waardoor u eenvoudig vanuit uw eigen systeem afspraken bij de bedrijfsarts of arbeidsdeskundige kunt inplannen op een van de landelijke spreekuurlocaties.

Voor bedrijven  die nog geen gebruik maken van een geautomatiseerd ziekteverzuimregistratiesysteem, kunnen wij de planning van afspraken verzorgen in onze webbased verzuimapplicatie I-Active.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Neemt u dan contact op met een van onze Salesmanagers op 088-2866055
of stuur een e-mail: interventieloket@activehealth.nl