• Bedrijfsartsen

  Wij werken met geregistreerde bedrijfsartsen, die uiterst zorgvuldig zijn geselecteerd. Onze bedrijfsartsen werken volgens onze kwaliteitseisen en zijn in vaste dienst.

  Meer info
 • Arbeidsdeskundigen

  Wij hebben een unieke visie ontwikkeld, waarbij wij de vroegtijdige inzet van een vaste arbeidsdeskundige van toegevoegde waarde achten.

  Meer info
 • Bedrijfsartsen in company

  Active Health Bedrijfsartsen Plus biedt de mogelijk van het ‘leveren’ van een bedrijfsarts In-company. Afhankelijk van uw wensen en grootte van uw bedrijf betekent dit dat u de beschikking heeft over een vaste bedrijfsarts voor één of meer dagdelen per week op uw locatie.

  Meer info
 • Verzekeringsartsen

  Het borgen van de WvP en optimale UWV Assurance blijft, zeker met de veranderende wet- en regelgeving, een belangrijk punt om loonsancties te voorkomen. Naast de inzet van de bedrijfsarts op basis van de STECR richtlijnen, kunnen wij bij dreigend langdurig verzuim onze verzekeringsarts inzetten.

  Meer info
 • Bezwaar en beroep

  Beslissingen van het UWV kunnen bedrijven financieel fors benadelen. Voorbeelden zijn een loonsanctie van een jaar voor een langdurig arbeidsongeschikte medewerker of een WIA beoordeling waardoor uw premie aanzienlijk wordt verhoogd.

  Meer info

Bedrijfsartsen

bedrijfsartsenWij werken met geregistreerde bedrijfsartsen, die uiterst zorgvuldig zijn geselecteerd. Onze bedrijfsartsen werken volgens onze kwaliteitseisen en zijn in vaste dienst.

De werkwijze van de bedrijfsartsen kenmerkt zich met name door de ‘no nonsens’ benadering, waarbij de vraag van de klant wordt beantwoord met een concreet en hanteerbaar advies.

Onze meerwaarde ligt in de aanwezige expertise, maar ook in de visie en praktische aanpak van re-integratie vraagstukken, waarbij wij denken in passend duidelijk advies en voortdurend streven naar innovatieve ideeën en toepassingen.

En natuurlijk staan onze bedrijfsartsen garant voor een relevante terugkoppeling binnen 24 uur, waarmee u antwoord heeft op uw vraag die gericht is op snelle en verantwoorde terugkeer van de werknemer naar de werkplek.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Neemt u dan contact op met een van onze Salesmanagers op 088-2866055
of stuur een e-mail: interventieloket@activehealth.nl